ПроСтрийм Груп с участие на SAP Forum 2016

ПроСтрийм Груп с участие на SAP Forum 2016
03.10.2016 Сирма Мутафчийска

03.10.2016

На 11 октомври 2016г. ще се проведе SAP Форум България 2016, което събитие е посветено на дигиталната трансформация. В рамките на един ден ще бъдат представени последните SAP иновации – новите бизнес модели, новите потребителски изживявания, новите ценности или най-общо казано – ще бъде представена целта на SAP: „Да дигитализираме България“. Гостуват ключови фигури от компанията и местния бизнес, които в открита дискусия ще очертаят възможностите, предимствата и предизвикателствата в съвременния дигитален свят.

Прострийм Груп ще даде своя принос на форума с участието си в първия панел в интервала 11:00 – 12:00 ч – How to Digitalize Bulgaria – Panel discussion.

В резултат на дългогодишния си опит в света на индустриите и последвалата оптимизация със съвременни комуникационни технологии в процесите на превантивна поддръжка, Прострийм Груп с гордост и респект може да сподели за сключения дългосрочен рамков договор със SAP България. В бъдещите си проекти с IoT насоченост Прострийм Груп ще прилага cloud платформата SAP HANA, с което ще осъществява за своите клиенти надежден мониторинг, анализ и вземане на ефективни решения.

Повече за събитието на: http://events.sap.com/bg-sap-forum-bulgaria-2016/bg/home