Сервиз

Ние предлагаме всеобхватна и индувидуална сервизна поддръжка на закупеното от вас оборудване. Като Ваш доверен и коректен партньор се грижим за правилната му експлоатация дори след извършване на доставката, а в някои случаи дори в извън гаранционния период.

Екипа от сервизни инженери на компанията осигурява в кратки срокове гаранционно и извън гаранционно обслужване, доставка на резервни части, профилактика и диагностика на състоянието, техническо обучение на персонала и консултации, необходими за осигуряването на оптимален работен процес  на всяко едно индустриално предприятие. Ние предоставяме висококачествена услуга, с  отговорност към технологичния парк на всяко производство.

Прострийм Техник е единствения оторизиран севиз на AUMA груп за територията на България! Нашите сервизни специалисти са преминали през редица обучения на задвижвания от групата на AUMA, а именно AUMA, DREHMO, GFC, Haselhofer и SIPOS.

При необходимост от съвет за Вашето оборудване и правиланата му експлоатация, не се колебайте да се свържете с нас на 02/9179310 или office@prostreamtechnik.bg