Търговско обучение от Gorman Rupp

Търговско обучение от Gorman Rupp
04.04.2018 Сирма Мутафчийска

През изминалите седмици екипа ни беше част от техническо обучение на самозасмукващи помпи Gorman Rupp, проведено в теоретична и практическа част.

Характерното за този тип помпи е,  че монтажа се осъществява над земята (т.нар. сух монтаж), което минимизира обема на събирателната шахта и води до лесна поддръжка на помпеното оборудване.

Gorman Rupp е американска компания, като повече от 80 години  произвежда висококачествени помпи и помпени системи, с приложение в комунални системи, в областта на водоснабдяване и канализация, третиране на отпадъчни води, както и  промишления, строителния, петролния и пожарния сектори.

Широката гама от помпени продукти на Gorman-Rupp включва самозасмукващи центробежни помпи, стандартни центробежни помпи, потопяеми помпи, помпи за зареждане, зъбни помпи и др. В допълнение заедно предлагаме услугата за отдаване под наем на помпено оборудване, в зависимост от нуждите на клиента.

За повече информация относно продуктите на компанията може да се свържете с нас и ние ще имаме грижата да ви предоставим цялата техническа информация, както и да намерим заедно решение за внедряване на този тип технология.

горман руп
самозасмукващи помпи
gorman rupp pumps