Търговско обучение от Gorman Rupp

Търговско обучение от Gorman Rupp
април 4, 2018 Росен Боровинов

През изминалите седмици екипа ни беше част от техническо обучение на самозасмукващи помпи Gorman Rupp, проведено в теоретична и практическа част.

Характерното за този тип помпи е,  че монтажа се осъществява над земята (т.нар. сух монтаж), което минимизира обема на събирателната шахта и води до лесна поддръжка на помпеното оборудване.

Gorman Rupp е американска компания, като повече от 80 години  произвежда висококачествени помпи и помпени системи, с приложение в комунални системи, в областта на водоснабдяване и канализация, третиране на отпадъчни води, както и  промишления, строителния, петролния и пожарния сектори.

Широката гама от помпени продукти на Gorman-Rupp включва самозасмукващи центробежни помпи, стандартни центробежни помпи, потопяеми помпи, помпи за зареждане, зъбни помпи и др. В допълнение заедно предлагаме услугата за отдаване под наем на помпено оборудване, в зависимост от нуждите на клиента.

За повече информация относно продуктите на компанията може да се свържете с нас и ние ще имаме грижата да ви предоставим цялата техническа информация, както и да намерим заедно решение за внедряване на този тип технология.

горман руп
самозасмукващи помпи
gorman rupp pumps