Новости в спирателните кранове VAG EKO Plus

Новости в спирателните кранове VAG EKO Plus
06.02.2019 Сирма Мутафчийска
VAG EKO Plus

Стремейки се към непрекъснато развитие от началото на 2019 VAG Armaturen оптимизира продуктовите характеристики на спирателните кранове EKO Plus. Научете повече по-долу!

VAG Telemax адаптор

VAG EKO Plus

VAG TELEMAX адаптoр

Изцяло нов адаптoрът за удължаване на стеблото (монтаж на шиш),  е наличен като стандарт от началото на 2019 г. Оптимизиран е по отношение на работните усилия, предотвратява проникването на замърсявания и има заключващ механизъм.

Нов материал за стеблото

VAG EKO Plus

През 2019 г. материалът от неръждаема стомана 1.4021, използван за стеблото на спирателния кран, постепенно ще бъде заменен с по-висококачествена неръждаема стомана 1.4057. Благодарение на това VAG EKOplus® вентилът иска да покрие още по-високи антикорозионни и хигиенни стандарти.

Вулканизиране на клина

VAG EKO Plus

С цел подобряване антикорозионната защита и хигиенните изисквания на спирателните кранове  VAG BETA®200 и VAG EKOplus® има подобрения и в своя затворен орган (клин):

Лята конструкция на гумата вместо лепена
Пластмасовите плъзгащи се капаци се поставят в каучуковото покритие и по този начин се интегрират по време на процеса на вулканизиране.

Промяна в контактната повърхност на стеблото 
Повърхностното налягане между стеблото и клина е по-равномерно разпределено от плъзгащия се клин, което допринася за по-дълъг експлоатационен живот.